Jesteś tutaj: Start / Wdrażanie LSR 2014-2020 / PL-BY-UA 2014 - 2020 / PL-BY-UA 2014-2020 "Nadbużańskie tradycje kulinarne" / WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU
WARSZTATY ZACHOWANIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO W DOLINIE BUGU
12 stycznia 2022
Pliki do pobrania
formularz zgloszeniowy BABKA ZIEMNIACZANA.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy BARSZCZ UKRAINSKI Z FUSIA.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy GOLABKI.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy KAPUSNIAK.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy KOMPOT Z SUSZU I FAWORKI.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy KOROWAJ.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy NADBUZANSKIE PLACKI ZIEMNIACZANE.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy PAROWCE.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy PIEROGI.doc (877.50 KB)
formularz zgloszeniowy ZAGUBY.doc (877.50 KB)