Warsztaty „Mazowieckie Dobre Praktyki i Tradycje Kulinarne – Przetwórstwo Mięsa”.

Zapraszamy na Warsztaty z przetwórstwa mięsa, które odbędą się 01.04.2025 r., o godz. 10:00 w Świetlicy Wiejskiej w Huszlewie. 

Warsztaty skierowane są do kobiet zamieszkujących w gminie Huszlew. 

Formularz zgłoszeniowy 

Na zgłoszenia czekamy do 28.03.2025 r.

LIczba miejsc ograniczona.

Zaproszenie na Warsztaty z przetwórstwa mięsa
Zaproszenie na Warsztaty z przetwórstwa mięsa
UDOSTĘPNIJ POST:
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu - logo
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.