Fotorelacja z warsztatów z dziczyzny

We środę 12 marca 2025 roku odbyły się warsztaty z dziczyzny.

Pod czujnym okiem Mistrza Jakuba Wolskiego uczestnicy warsztatów nauczyli się dzielenia tuszy, przygotowania tatara z jelenia, pulpecików, pasztetu, mini burgerów i gulaszu z dzika.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w warsztatach!

Sztuka mieszania mięsa
Prace nad pasztetem z dzika
Siekanie mięsa na tatara z jelenia
Prace w kuchni
Panierowanie pulpecików z dzika
Precyzyjne przygotowanie pulpecików
Nakładanie tatara z jelenia
Siekanie cebuli do tatara z jelenia
Mieszanie mięsa na pulpeciki
Prace nad tatarem z jelenia
Gotowe kotlety na mini burgery
Mieszanie mięsa na pasztet z dzika
Przygotowanie kotletów na mini burgery
Prace nad gulaszem z dzika
Dzielenie tuszy
Deser z owoców leśnych
Zdjęcie grupowe uczestników warsztatów z dziczyzny
Otwarcie warsztatów z dziczyzny
Omawianie podziału tuszy
Mini burgery z mięsem z dzika
Prowadzący warsztaty z dziczyzny Jakub Wolski
Prowadzący warsztaty z dziczyzny Jakub Wolski
UDOSTĘPNIJ POST: