KUCHNIA TRADYCYJNA ORAZ ZERO WASTE SL I

W miesiącach styczeń- luty Podlaskie Stowarzyszenie Gmin zrealizowało drugą część warsztatów w ramach projektu  „WZMACNIAMY TRADYCJE- ANIMACJA SPOŁECZNOSĆI LOKALNEJ (SL) I”, w zakresie kuchni tradycyjnej oraz „ZERO WASTE”.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa IX: Rozwój lokalny, Działanie 9.1: Rewitalizacja Społeczna i kształtowanie kapitału społecznego, realizowany na terenie Gminy Milejczyce, Dziadkowice, Nurzec- Stacja, Mielnik oraz Miasto Siemiatycze.

Uczestnicy pod okiem instruktora przygotowali przepyszne potrawy m.in. sos pomidorowy,  pieczarkowy oraz beszamelowy, kołduny oraz ciastka tzw. „momenty”.

UDOSTĘPNIJ POST:
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania - Tygiel Doliny Bugu - logo
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.