Szkolenie z zakresu sprzedaży bezpośredniej żywności

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
31 maja 2021

Dziś w Nadbużańskim Ośrodku Promocji Produktu Lokalnego – Zagubek w Drohiczynie odbyło się szkolenie z zakresu sprzedaży bezpośredniej żywności.

Uczestnicy szkolenia dowiedzieli się jak mogą bezpiecznie i zgodnie z prawem sprzedawać wytworzone produkty bezpośrednio do konsumenta końcowego.

Szkolenie realizowane było w ramach operacji pn. „Kuchnia nas łączy” mającej na celu promocję tradycyjnych produktów lokalnych, przedsiębiorczości na obszarach wiejskich, wspólnych tradycji kulinarnych obszaru SLGD „Tygiel Doliny Bugu”, LGD „Bądźmy Razem” i LGD NEMUNAS z Litwy poprzez realizacje działań edukacyjnych o tematyce dziedzictwa kulinarnego i tradycyjnych produktów lokalnych, która współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19. 3 „Przygotowanie i realizacja działań w zakresie współpracy z lokalną grupą działania” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Dziękujemy Wszystkim osobom za przybycie.

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie